Schrijf je in voor VIP-congres ACT NOW!

VIP events

Al meer dan 300 financieel dienstverleners hebben zich ingeschreven voor het VIP-congres ACT NOW, hét Fin- & Insurtech event voor de top van de financiële adviessector in Nederland.

Na de zeer succesvolle eerste editie in 2022 organiseert VVP in samenwerking met de Stichting Contactgroep Automatisering op 4 juli 2023 opnieuw het VIP-congres, dit jaar onder de titel Act Now! en opnieuw in het AFAS-theater in Leusden. Het VIP-congres is hét Fin- & Insurtech event voor de top van de financiële adviessector in Nederland.

Deze grootschalige kennis-, netwerk-, inspiratie- en innovatiedag biedt een wervelend hoofdprogramma, presentaties van meer dan 30 verschillende fin- en insurtech bedrijven en innovatieve dienstverleners die een doorkijk geven naar de nieuwe mogelijkheden en toekomstige ontwikkelingen in de adviesmarkt en volop netwerkmogelijkheden. Het VIP-congres werd vorig jaar door de ruim 500 deelnemers gewaardeerd met een dikke 8.

Dit congres is bestemd voor beslissers, management en directie van geldverstrekkers, verzekeraars, de volmachtmarkt, adviesketens en de topadvieskantoren van Nederland. De deelnemers krijgen op dit event uitgebreid de tijd om kennis te maken met alle innovaties en nieuwe toepassingen voor de financiële advieswereld.

Plenaire sprekers dit jaar zijn Christine Boland (Tijdgeest-analist, consultant & Innovatiestrateeg) en Jan Berndsen (Hoofd toezicht verzekeren & pensioenen AFM).

Boland laat zien hoe digitale innovatie kan bijdragen aan het doorbreken van de ‘verbubbeling’ en het herstel van de band tussen culturen, systemen, organisaties en mensen onderling. In haar lezing deelt ze waardevolle kennis over de tijdgeest en duidt ze hoe financials hierop kunnen inspelen.  ACT NOW! en stem de koers van je merk of organisatie erop af. Ontdek de juiste stappen naar een toekomst met ruimte én verbinding.

Berndsen gaat in op de vraag hoe digitale innovaties in de financiële sector kunnen bijdragen aan het klantbelang. De mogelijkheden van bijvoorbeeld Artificial Intelligence (AI) zijn legio en de toepassingsmogelijkheden zullen alleen maar toenemen. Maar er zijn ook risico’s en daarmee aandachtspunten voor financiële instellingen. Zo kan AI leiden tot onverzekerbaarheid van klantgroepen.  Ook  mogen AI en digitalisering niet leiden tot sturing in het advies. Berndsen neemt de aanwezigen mee in de visie van de toezichthouder op digitale innovatie.

Bekijk het volledige programma op de website.