Scherp je business koers aan met het VVP Ondernemersnetwerk

Rafting Ondernemersnetwerk 2023

Na een zeer succesvolle pilot in 2022 gaan VVP en C-Profile opnieuw een viertal praktijkgerichte sessies organiseren. De sessies zijn uiterst relevant voor adviesondernemers die hun business koers willen aanscherpen. Inschrijven kan via de speciale Ondernemersnetwerksite van VVP.

Veel adviesondernemers zijn voortdurend op zoek naar inzichten en mogelijkheden om hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren. Om ondernemers te helpen de juiste koers te bepalen, heeft VVP in 2022 het VVP Ondernemersnetwerk opgericht, een platform voor en door adviesondernemers met als doel kennis en inzichten te delen voor de uitdagingen van morgen. Na de zeer succesvolle pilot gaat VVP opnieuw vier praktijkgerichte sessies organiseren voor adviesondernemers.

De vier thema’s zijn: inzicht in eigen business model in vergelijking met die van collega-adviseurs, optimalere klantbediening via de juiste inzet van click-call-face, de zorgplicht als zegewagen en nieuwe verdienmodellen aan de hand van life events van consumenten..

In iedere sessie wordt een thema diepgaand behandeld. De sessies bieden praktische informatie, wetenschappelijke inzichten, ervaringen van collega-ondernemers en concrete tools. Er is volop ruimte voor dialoog over de belangrijkste vraagstukken van de deelnemers zelf. Karel Slierendrecht (Natonale-Nederlanden), Nathalie Smol (VodafoneZiggo) Richard Meinders (SVC Groep) en Marco Kok (KOK Advies) delen als gastsprekers hun kennis over de specifieke thema’s.

"In alle sessies van het VVP Ondernemersnetwerk zijn actuele en aansprekende thema’s aan de orde geweest. Misschien wel het meest waardevolle aan het VVP Ondernemersnetwerk is het op openhartige wijze kunnen sparren met collega‑ondernemers over onderwerpen die ons allemaal raken. Echt een aanrader voor elke financiële dienstverlener!”

Paul Robbe, Robbe Financiële Raadgevers

Schrijf je nu in voor het VVP Ondernemersnetwerk en vind de juiste koers voor je adviesonderneming. Een investering die zich dubbel en dwars terugverdient. Meer informatie: www.vvpondernemersnetwerk.nl