Insify regelt binnen vijftien minuten online inkomensvoorziening

Koen Thijssen.

Insify is een samenwerking aangegaan met Zelfstandig Ondernemers waardoor het voor zelfstandig ondernemers mogelijk is geworden om online binnen vijftien minuten inkomensvoorzieningen van twee jaar tot AOW te regelen.

Zelfstandig ondernemers die via de schenkkring van Zelfstandig Ondernemers online een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor de eerste twee jaar van ziekte afsluiten, kunnen nu ook in dezelfde online omgeving direct een AOV tot AOW met een wachttijd van twee jaar afsluiten. Met de combinatie van de crowdsurance schenkkring van Zelfstandig Ondernemers en de AOV via Insify kunnen ondernemers in één keer een volledige dekking regelen tot aan je pensioenleeftijd.

Nederland telt zo’n 1,4 miljoen zzp’ers. Zelfstandig ondernemers zijn daarmee een groot onderdeel van de Nederlandse economie. Deze groep zorgt voor zichzelf, maar ruim 60 procebt heeft niets geregeld qua arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen en heeft dus geen inkomen bij onverwachte ziekte. Het liefst gaat de echte ondernemer er natuurlijk vanuit dat hij niet ziek wordt of dat hem iets anders overkomt.

Koen Thijssen, CEO en founder van Insify: “Om zorgeloos te kunnen ondernemen dienen ondernemers zelf hun ondernemersrisico’s af te dekken. Insify en Zelfstandig Ondernemers hebben hierbij dezelfde missie: zzp'ers, freelancers en ondernemers zo goed, eenvoudig en voordelig mogelijk verzekeren, zodat ze niet in de problemen komen en de continuïteit van hun onderneming niet in gevaar komt. Met onze samenwerking bieden wij ondernemers een gedegen pakket aan alternatieve inkomensvoorzieningen van AOV tot AOW wat eenvoudig en volledig online is af te sluiten.”