Branche maakt vuist tegen ALS

Cover ALS-special 2023 screenshot

Deze bijzondere e-InFinance is een coproductie van InFinance, VVP en Team Nationale Waarborg, waarvan de gehele opbrengst naar Stichting ALS Nederland gaat.

De financiële branche maakt dit jaar een nog grotere vuist tegen ALS. In juni voltooide een brancheteam de steile weg omhoog naar de top van de Mont Ventoux, op zaterdag 9 september duikt een team bekende en minder bekende namen uit onze branche de Loosdrechtse Plassen in om ‘voor Tim, Monique, Leo en alle anderen’ een zwemtocht van twee kilometer af te leggen, en op dinsdag 31 oktober schuift de financiële branche aan bij het eerste ALS Financieel Diner. Met al deze acties hopen de deelnemers en de deelnemende partijen zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Dat was ook het doel van dit magazine. Dat is voor de derde keer op rij gelukt, sponsoren bedankt!

Geef deze speciale uitgave van InFinance en VVP de aandacht die het verdient. Reserveer een tafel of stoel voor het ALS Financieel Diner of doe een donatie aan het zwemteam ‘Wij duiken er weer in voor Tim, Monique, Leo en alle anderen’. Ook uw aanmoediging op zaterdag 9 september kunnen de zwemmers goed gebruiken.

Leef niet uw toekomst, leef nu!

Alex Klein (redactie InFinance) en Willem Vreeswijk (redactie VVP)