Aanbod VCN uitgebreid met Capsearch

euro's 6 via Pixabay

VCN is een samenwerking aangegaan met Capsearch. Meer dan 1.400 aangesloten hypotheekadviseurs kunnen ondernemers nu sneller en doeltreffender helpen bij het vinden van een zakelijke financiering. Het platform Capsearch koppelt vraag en aanbod in de financieringsmarkt.

Harrie-Jan van Nunen, directeur van VCN Hypotheken: “De groeiende adviesmarkt voor zakelijke financieringen biedt kansen voor het intermediair. Aangesloten intermediairs bij De Financiële Makelaar, United Capital en Financieel Support Nederland kunnen vanaf nu ondernemers helpen bij het vinden van een passende zakelijke financiering. Een vertrouwd lokaal gevestigde adviseur is voor een ondernemer een voor de hand liggende keuze voor een advies over bedrijfsfinanciering.”

Arjan Buis, directeur en medeoprichter van Capsearch: “Onze specialisten helpen een adviseur als eerste met het toetsen van de haalbaarheid van het vraagstuk. Een ondernemer wil snel weten of zijn investeringsplannen te financieren zijn. We starten daarom als eerste met een vrijblijvende korte analyse en schetsen de mogelijkheden voor een financiering voor een ondernemer. Daarna zoeken we met onze eigen adviessoftware naar de juiste match met een of meerdere financiers.”